MySchoolApp. Innovatief. Creatief. Dienstverlenend.

MySchoolApp ondersteunt het onderwijs om de dienstverlening naar studenten en docenten te optimaliseren. MySchoolApp werkt hierbij samen met innovatieve partners die met ‘state of the art’ techniek de app ontwikkelen en tijdens het gebruik service verlenen en de gebruikers ondersteunen.

De app is vanuit de behoefte in de praktijk ontstaan. Ervaringen binnen het onderwijs zijn voor ons dan ook erg belangrijk. Met diverse scholen zijn wij daarom een partnerschap aangegaan om de app continu te blijven verbeteren. Nieuwe versies zijn gebaseerd op ervaringen van mensen uit de praktijk, zoals docenten, studenten en facilitaire medewerkers.

De initiatiefnemers achter MySchoolApp zijn twee innovatieve ondernemers die oplossingsgericht werken binnen het bedrijfskundige en vastgoed/facilitaire domein: Sander Donkers en Gerard Soeteman. Zij zijn gewend om snel te schakelen en flexibel in te spelen op nieuwe ontwikkelingen in de markt.

De kracht van onze samenwerking is de opgedane kennis en ervaring in het onderwijs, evenals de drive om nieuwe oplossingen te bedenken voor problemen in de markt.

Ons team

Sander Donkers

partner

Gerard Soeteman

partner

Maaike Kerkhoff

accountmanager

Corry Booi

medewerker support